Voor ZZP-ers uit Twente / Achterhoek:

“In loondienst wist ik mijn meerwaarde wel neer te zetten, maar nu als startende ondernemer vind ik het lastig”, vertelt Bas. Mijn specialiteit zit in de coaching van startende ZZP-ers, die vanuit eigen talenten en drijfveren het product van hun bedrijf zijn.

Het traject is geschikt voor ZZP-ers, die:

  • op zoek zijn naar de juiste focus in hun productenaanbod
  • een creatieve sparringpartner zoeken in het bepalen van de doelgroep en de marketing
  • zich afvragen welk tarief ze kunnen vragen
  • gebruik willen maken van een breed netwerk in de regio’s Enschede, Hengelo, Almelo, Deventer en natuurlijk Haaksbergen.

Tarief en subsidie

Ben jij een ondernemer uit Gelderland? Ik ben als coach opgenomen in de lijst met ondernemerscoaches, die deels-gesubsidieerde trajecten mogen aanbieden aan startende ondernemers in het kader van De startversneller.

Wanneer kies je voor mij?

Kies je voor mij, dan krijg je een traject dat exact bij jou past. Het eindresultaat kan een canvas zijn, waarop overzichtelijk jouw gehele bedrijfsplan geformuleerd staat. Maar ik heb ook de ervaring dat juist de meer creatieve en intuïtieve werkvormen helpen om blokkades te ontdekken en keuzes te maken. Tot slot werk ik graag samen met andere ondernemers. Hebben wij het gevoel dat een sessie met een imagocoach of tekstschrijver voor jou waardevol is, dan zorg ik ervoor dat dit onderdeel uitmaakt van het traject.

Mijn persoonlijke ervaring

In 2014 ben ik zelf gestart met mijn onderneming. Wat ik heb ontdekt, is dat je jezelf het beroep van ondernemer ook echt eigen moet maken. Ik heb in mijn startjaar ook zelf gebruik gemaakt van een coach en dat hielp mij om de juiste stappen te zetten en mijn zichtbaarheid te vergroten.

De afgelopen jaren heb ik zelf diverse startende ZZP-ers gecoacht. Eigenlijk ontstond dit heel verrassend. Meerdere professionals besloten na loopbaancoaching bij mij gevolgd te hebben, om verder te gaan als ondernemer. Ze vroegen mij of ik ze daar bij wilde helpen. Uiteindelijk besloot ik om ook werkvormen voor deze professionals te ontwikkelen.