Inspiratiedagdeel: Talenten in jouw loopbaan

Waar sta ik nu? Kan ik misschien meer halen uit mijn leven en werk? Wat is ervoor nodig om weer met frisse energie mijn pad te vervolgen?

Voor wie?

Dit inspiratiedagdeel is een soort light-variant van een loopbaancoachingstraject. Niet voor de professionals die echt ongelukkig zijn in hun werk of met grote urgentie op zoek zijn naar iets anders. Daarvoor is een loopbaantraject waardevol. Het inspiratiedagdeel is juist voor de professionals die denken: “Ik heb het eigenlijk best goed. Toch denk ik wel eens na over mijn leven, mijn loopbaan en mijn talenten. Zit ik nog goed? En als ik op mijn plek blijf, hoe kan ik dan bij mijn werkgever nog beter mijn talenten benutten?”

Resultaat

Aan het einde van het inspiratiedagdeel:

  • heb jij jouw leven-/loopbaandoel geformuleerd
  • heb jij zicht op jouw talenten en ontwikkelpotentieel mbv Talentscan Me.
  • weet jij hoe jouw talenten kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw doelen
  • ga jij met frisse energie en inzicht in jezelf weer naar huis en aan het werk

Interesse en hoe nu verder?

Bel me en dan pakken we de agenda erbij om te kijken welk dagdelen we allebei kunnen. Ook bespreken we dan jouw coachingsvraag, want dat geeft mij de mogelijkheid om het programma specifiek op jou af te stemmen. We zien elkaar voor dit coachingsdagdeelĀ in het knusse Boshuuske nabij de Haaksbergse Watermolen of op een andere inspirerende plek middenin de Twentse natuur op een ochtend (half 10 tot 12 uur) of een middag (half 2 tot 4 uur).

Prijs (jijenjudith)

De totaalprijs bedraagt 550 euro. Dit is inclusief Talentscan en locatie. En bij betaling door een bedrijf is dit exclusief BTW.

Inspiratie op loopbaan Twente Haaksbergen